FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Miedema: 'Ik ga de trainer overtuigen' | audio

Miedema: 'Ik ga de trainer overtuigen' | audio

20 september 2019 om 22:34

Drie overtuigende spelers vandaag die wij spraken na de wedstrijd van FC Den Bosch tegen MVV. Duitse aanwinst Alexander Laukart, man of the match Mats Deijl en Lars Miedema, die zijn debuut maakte in het betaald voetbal, verschenen voor onze microfoon.

Laukart
Alexander Laukart was de laatste die tekende bij FC Den Bosch maar de Duitser heeft zich binnen luttele weken al onmisbaar gemaakt in de ploeg van Erik van der Ven. Hij is zelf blij met zijn komst naar FC Den Bosch en hoopt veel te spelen en zijn doelpunten mee te pikken. Wij spraken hem half in het Nederlands en half in het Engels. Hij had wel een boodschap voor de supporters in het Nederlands:

Beluister het interview met Alexander Laukart

Miedema
Lars Miedema was deze week veel besproken. Er werd aangegeven dan de spits nog stappen moest maken in zijn ontwikkeling. Toch mocht de spits deze wedstrijd invallen en dat deed hij met verve. In de eerste minuten van zijn debuut van het betaald voetbal had hij eigenlijk al direct een strafschop moeten krijgen nadat hij zich knap wegdraaide: "100% procent penalty, anders had ik kunnen scoren", zei Miedema daar zelf over.

Beluister het interview met Lars Miedema

Deijl
Mats Deijl is weer helemaal terug na zijn ernstige blessure. De rechtsback maakte eerder al bijna zijn eerste doelpunt van het seizoen tegen NEC maar nu was en dan ook echt raak. "Lekker voor het team, maar ook lekker dat we de nul houden. Vooral voor Wouter", zei de man of the match van vanavond.

Beluister het interview met Mats Deijl

Bron: FCDBFans.nl