FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Stem nu op de Bosschenaar van de Maand

Stem nu op de Bosschenaar van de Maand

30 september 2019 om 19:56

Wie volgt Danny Verbeek op als Bosschenaar van de Maand? Check ons overzicht en breng je stem uit.

De maand september is alweer voorbij. Er werd vaak goed gespeeld maar het resultaat bleef ook vaak uit. De eerste wedstrijd in oktober is op 4 oktober je hebt tot het begin van de wedstrijd om te stemmen.

In augustus was Danny Verbeek de eerste winnaar van de Bosschenaar van de Maand verkiezing. Een overzicht van september:

NEC thuis 2-2 gelijkspel
Het vertoonde spel deze wedstrijd deed veel harten weer sneller kloppen. De Bosschenaren drongen de gasten uit Nijmegen terug en regen de kansen aaneen. Trotman kreeg een aantal mogelijkheden maar was niet trefzeker, daar had Den Bosch een eigen doelpunt van NEC voor nodig. De bezoekers kwamen na de (onterechte) rode kaart van Vaïsänen onverdiend op 1-1. Den Bosch kwam via Rodrigues toch op voorsprong maar zag de winst in de 94e minuut door de vingers glippen.

Jong FC Utrecht uit 5-1 nederlaag
Na het spel in de wedstrijd tegen NEC hadden velen de hoop de eerste overwinning tegen Jong Utrecht binnen te kunnen slepen. Den Bosch begon nog goed en kreeg via Trotman en Verbeek twee grote kansen maar wisten niet te scoren waarna Utrecht over het zeer zwak spelende den Bosch heen walste. Alexander Laukart zorgde voor de Bossche eretreffer.

MVV thuis 4-0 overwinning
Pas in de zevende speelronde boekte FC zijn eerste overwinning, en wat voor één. MVV werd met een 4-0 nederlaag terug naar Maastricht gestuurd. Niet alleen het spel van de thuisploeg was goed te prijzen, nu werd er ook resultaat geboekt. De Bossche treffers werden gemaakt door Alexander Laukart, Luuk Brouwers, Mats Deijl en Paco van Moorsel. De belangrijke eerste twee doelpunten werden zeer fraai voorbereid door Danny Verbeek. Lars Miedema maakte deze wedstrijd zijn debuut en had nog een klein aandeel in de 4e treffer.

Jong AZ uit 2-2 gelijkspel
Door een schitterend doelpunt van Azzedine Dkidak kwam Den Bosch in de 22e minuut op 0-1. Na de 1-1 kreeg Dany Verbeek de uitgelezen mogelijkheid om Den Bosch weer op voorsprong te schieten uit een strafschop. Net als eerder tegen FC Eindhoven miste hij ook deze waarna AZ wel toesloeg: 2-1. Op aangeven van Luuk Brouwers rondde Ruben Rodrigues knap af: 2-2. In de 84e minuut stopte Wouter van der Steen de penalty van Ferdy Druijf waardoor het bij 2-2 bleef.

Stem hier op de Bosschenaar van de Maand (je moet ingelogd zijn om te stemmen)

Bron: FCDBFans.nl