FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Wedstrijden Den Bosch live op NOVO3

Wedstrijden Den Bosch live op NOVO3

22 oktober 2019 om 19:23

Sinds jaar en dag waren de wedstrijden van FC Den Bosch live te beluisteren op de radio. De laatste jaren verzorgde de Vughste lokale omroep Avulo de wedstrijd van een live verslag. Nu neemt de kersverse zender NOVO3 het stokje over. De bekende stem van Ger Posthuma verhuist mee.

NOVO3
NOVO3 is de online omroep voor Vught, Helvoirt en Cromvoirt. Overal te bekijken en te beluisteren via novo3.nl. NOVO3 brengt nieuws en informatie in woord en beeld, (live) programma’s, muziek en video’s. Ook biedt NOVO3 je toegang tot dossiers over sociaal-maatschappelijke kwesties in de betreffende gemeentes.

Live verslag
De thuiswedstrijden worden verslagen door Ger Posthuma , de uitwedstrijden door Johan Kouwenberg. Verder werken Edwin Smolders, Frank van Lexmond en Ad Spierings mee aan het programma. De wedstrijden zijn dus niet meer via de ether te beluisteren maar enkel nog via een livestream op computer, telefoon of ander apparaat met internet toegang. De eerstvolgende uitzending is vrijdag tijdens de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles.

Klik hier om de livestream te starten

Bron: FCDBFans.nl