FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Bekerduel wordt omgezet naar buscombi

Bekerduel wordt omgezet naar buscombi

23 oktober 2019 om 16:31

De lokale driehoek in de gemeente Bunschoten heeft besloten voor de wedstrijd tegen de IJsselmeervogels de aangekondigde autocombi om te zetten naar een buscombi. Hierover bericht FC Den Bosch op de eigen website.

De club geeft aan dat het niet eens is met de beslissing. Het bericht het volgende:
"Door de lokale driehoek van de gemeente Bunschoten, waaronder het dorp Spakenburg valt, is besloten dat de destijds opgelegde autocombi moet worden omgezet naar een verplichte buscombi. FC Den Bosch betreurt dit ten zeerste. Ook de KNVB heeft nog getracht om de lokale driehoek van gedachte te laten veranderen, helaas zonder succes.

Door de wijziging in de combiregeling zijn supporters die al in het bezit zijn van een kaart voor de autocombi genoodzaakt het verschil in aankoopbedrag bij te betalen. De autocombi kaart kan bij betaling van €20,- worden omgewisseld bij de receptie van FC Den Bosch of tijdens het instappen in de bus op de wedstrijddag zelf. Degene die door de wijziging ervoor kiezen om geen gebruik te maken van de buscombi kunnen hun kaart retour brengen bij de receptie van FC Den Bosch en ontvangen dan het aankoopbedrag terug.

Vertrek bussen richting Spakenburg
De bussen zullen rond 17:45 uur vertrekken vanaf de bussluis bij Stadion De Vliert. Supporters worden vriendelijk verzocht om rond 17:30 uur aanwezig te zijn."

Bron: FCDBFans.nl