Met heel mijn hart
Stem op de Bosschenaar van de Maand!

26 oktober 2019 om 08:46

De stijgende lijn van Den Bosch werd in oktober rustig doorgetrokken. Al was er niet elke keer het gewenste resultaat. Toch werd er deze maand niet verloren door de ploeg.

Je kunt deze maand wat eerder stemmen omdat de eerstvolgende wedstrijd op 1 november zal plaatsvinden. In augustus was Danny Verbeek de eerste winnaar van de Bosschenaar van de Maand verkiezing. Vorige maand Wouter van der Steen. Een overzicht van oktober om de keus beter te kunnen maken:

Top Oss thuis 4-0 overwinning
Wat een geweldig begin van de maand door de ruime overwinning in de derby tegen Oss. Leo Vaïsänen scoorde tweemaal in deze wedstrijd waarna Paco van Moorsel en Alexander Laukart het leed voor de bezoekers uit Oss alleen maar groter maakte.

FC Volendam uit 1-1 gelijkspel
De uitwedstrijd op de Dijk wordt door velen gezien als de leukste uitwedstrijd van het seizoen. Op held veld gold dat zeker niet. Een matige eerste helft van Fc Den Bosch zorgde ervoor dat de thuisploeg met 1-0 kon gaan rusten. In de tweede helft wist Ryan Trotman zich eindelijk te onderscheiden door de 1-1 op het bord te zetten. De Bossche verdediging speelde een solide wedstrijd en moest het bovendien doen zonder Leo Vaïsänen.

Roda JC thuis 0-0 gelijkspel
Wel tien kansen waren er geteld maar FC Den Bosch wist er geen enkele te verzilveren. Door wederom sterk optreden van de Bossche defensie wisten ook de bezoekers geen doelpunt te maken. Al raakten die wel eenmaal de paal, dat deed Stefan Velkov in de laatste minuten trouwens ook toen hij snoeihard uithaalde maar geen doel wist te treffen.

Go Ahead Eagles uit 0-0 gelijkspel
Waar het tegen Roda nog als een nederlaag voelde, was het deze week meer een overwinning. De Bosschenaren hadden te maken met een buikgriepvirus waardoor Van Moorsel, Trotman en Laukart niet konden spelen. Verdedigend stond het deze wedstrijd als een huis waardoor het zevende gelijkspel bijgeschreven kon worden.