FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Mats Deijl kroont zich tot Bosschenaar van de Maand | video

Mats Deijl kroont zich tot Bosschenaar van de Maand | video

1 november 2019 om 22:48

De na zijn blessure ijzersterk teruggekeerde rechtsback Mats Deijl heeft zich deze maand mogen kronen tot Bosschenaar van de maand. Hij kreeg ruim 40% van de stemmen.

Bosschenaar van de maand oktober: Mats Deijl

Defensie trekt de stemmen
Geen enkele competitienederlaag in oktober voor FC Den Bosch. Dat was vooral te danken aan de Bossche defensie en die kregen deze maand ook een heleboel stemmen. De meeste supporters stemden op dus op Mats Deijl die 37% van de stemmen naar zich toetrok. Lang wist Stefan Velkov de verkiezing deze maand spannend te houden maar hij legde het toch af tegen Deijl: 24%. Op de derde plaats eindigde zijn defensie maatje Leo Vaïsänen met 14% van de stemmen. Wouter van der Steen en Jens van Son sleepten beiden 6% van de stemmen in de wacht.

1. Mats Deijl
2. Stefan Velkov
3. Leo Vaïsänen
4. Wouter van der Steen
4. Jens van Son

Spannend aan kop
In de strijd om de Bosschenaar van het Jaar is het na drie maanden nu spannend geworden. Van der Steen en Verbeek leiden samen de dans terwijl Mats Deijl hen op de voet volgt. De bokaal is inmiddels in de maak en wij hopen deze binnenkort al te kunnen laten zien om de spanning wat te kunnen opvoeren.

Dankwoord
Mats Deijl is blij met zijn uitverkiezing en bedankt de fans in een selfie-video:

Bekijk het filmpje van Mats Deijl

Bron: FCDBFans.nl