FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Wie was de beste van november?

Wie was de beste van november?

29 november 2019 om 22:43

Een roerende maand voor FC Den Bosch. Eén van de zwartste bladzijdes uit de geschiedenis van de club werden deze maand geschreven, mede ook door alle aandacht die er ontstond. Wie vond jij de beste?

Na Danny Verbeek, Wouter van der Steen en Mats Deijl kun je nu voor de vierde keer de Bosschenaar van de Maand kiezen. De prestaties op het veld waren wisselvallig. Maar er waren zeker wel spelers die zich lieten gelden. Ons overzicht:

Helmond Sport thuis 1-1 gelijkspel
Het begon zo mooi deze wedstrijd. Een prachtige combinatie tussen Paco van Moorsel en Ruven Rodrigues zorgde al vroeg voor de 1-0 van laatstgenoemde. In de tweede helft zakte het niveau van de thuisploeg naar een bedroevend niveau en wisten de Helmonders gelijk te maken.

Jong Ajax uit 5-1 nederlaag
De talenten van Ajax waren deze wedstrijd op alle fronten te sterk. Na 10 minuten was het al 2-0 en moest de ploeg van Erik van der Ven opletten dat het niet werd afgeslacht. Gezien de kansenverhoudingen had Ajax de dubbele cijfers wel kunnen halen het bleef echter steken op 5. Ruben Rodrigues scoorde de eretreffer voor Den Bosch.

Excelsior thuis 3-3 gelijkspel
We kijken even alleen naar deze wedstrijd op het veld. Daar wist Den Bosch opeens wél te overtuigen. Den Bosch kwam drie keer achter maar wist telkens gelijk te maken. En dat was te danken aan doelpuntenmakers Ruben Rodrigues (nummer 5 en 6 van het seizoen alweer) en Mats Deijl (penalty).

Almere City uit 0-2 overwinning
Na een moeilijke week voor de selectie van Den Bosch wist het op het veld de eerste overwinning in 8 wedstrijden te boeken. Het was bovendien de eerste uitoverwinning dit seizoen. Nadat tegen Excelsior ook werd overtuigd kon de ploeg dat ook tegen Almere. Jens van Son was het eerste goudhaantje toen hij een perfecte corner van Danny Verbeek binnenkopte. Vervolgens scoorde Ruben Rodrigues voor de 4e wedstrijd op rij: 0-2.

FC Dordrecht thuis 3-2 overwinning
Na goed doorzetten van Oussama Bouyaghlafen kon Paco van Moorsel de 1-0 binnen lopen. Ook deze wedstrijd wist Rodrigues te scoren; hij maakte direct na rust de 2-0. 'Bouya' wist zelf de 3-1 te scoren. Dat deed hij prachtig van afstand. Even daarvoor had Dordrecht uit een penalty 2-1 gemaakt.

Stem hier op de Bosschenaar van de Maand(je moet ingelogd zijn om te stemmen)

Bron: FCDBFans.nl