FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Vier wissels in ‘team of the decade’

Vier wissels in ‘team of the decade’

1 januari 2020 om 17:44

Via onze Instagram hebben mensen massaal hun stem laten horen. Vooral het opstellen van Jordens Peters werd afgestraft.

Peters
Toegegeven, het opstellen van Peters zou waarschijnlijk stof op doen waaien. En dat bleek ook zo. Een ruime meerderheid van de stemmers (80%) zette de dissonant op de bank en dat zorgt ervoor dat Stefan Velkov een basisplaats krijgt in de Insta versie 2.0.

Van der Steen
Ook doelman Kevin Begois moest plaatsmaken. Wouter van der Steen kreeg 61 procent van de stemmen tegenover 39 voor de Belg. Op linksback legde Israëlisch international Samuel Scheimann het nipt af tegen publiekslieveling Jordy van der Winden: 46 om 54 procent. Sam Kersten (73 om 27 procent) en Mats Deijl (61 om 39 procent) wonnen hun challenge en bleven staan.

Middenveld
Op het middenveld was er slechts één wijziging: Luuk Brouwers verdrong Niek Vossebelt naar de bank. Hij kreeg 62 procent van de stemmers achter zich terwijl Vossebelt het met 38 procent moest doen. Stefano Beltrame tegen Benjamin van den Broek (94 om 6 procent) en Paco van Moorsel tegen Steef Nieuwendaal (84 om 16 procent) werden glansrijk herkozen.

Aanval
In de aanval veranderde ook niets. Danny Verbeek won van Sven Blummel (80 om 20 procent), Randy Wolters hield Oussama Bouyaghlafen (62 om 38 procent) achter zich en ook de ‘Seun of God’ wist zich niet in het elftal te werken. Tom van Weert hield hem op de bank (69 om 31 procent).

Op naar een nieuw decennium met hopelijk meer hoogtepunten dan in de afgelopen 10 jaar.
Bron: FCDBFans.nl