FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Kennismaking met Pedro Marques | audio

Kennismaking met Pedro Marques | audio

31 januari 2020 om 22:21

Pedro Marques speelde het eerste half jaar voor FC Dordrecht en deed dat alleraardigst. Nu speelt hij voor FC Den Bosch en wij zochten hem op om kennis te maken.

Waarheid
Zulke goede statistieken en dan toch vertrekken naar een andere club. Het overkwam de nieuwe spits van Den Bosch bij FC Dordecht waar het volgens de spits zelf 'jammer is dat de waarheid niet wordt verteld'. Verder wil hij zich richten op zijn komende half jaar bij Den Bosch en zich bewijzen als goalgetter. Het overstappen van het grote Sporting naar een club in de Nederlandse eerste divisie doet hij niet af als stap terug: "De Nederlandse competitie is perfect om je te bewijzen en ontwikkelen als voetballer. Ik ben blij voor Den Bosch te spelen.

Fans
Uit zichzelf begint hij over de fans van FC die hem bij zijn eerste wedstrijd voor de club (uit bij Helmond Sport) in positieve zin verrasten: "Dat er zoveel mensen zouden mee reizen en die geweldige sfeer zouden brengen was voor mij een positieve verrassing. Ik vind dat echt geweldig. Ook het vieren met de fans na vandaag vond ik fantastisch", aldus de Portugese goalgetter. Zijn klik met landgenoot Ruben Rodrigues helpt hem ook om te kunnen aarden in Den Bosch.

In het Engels:

Bron: FCDBFans.nl