FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Doelpuntenregen in februari

Doelpuntenregen in februari

1 maart 2020 om 12:35

Met vijftien doelpunten kende FC Den Bosch een uiterst trefzekere maand. Van de vier gespeelde wedstrijden won Den Bosch er drie en verloor het er eentje. We speelden er slechts één in de eigen Vliert.

Ons overzicht:

Roda JC uit 1-5 overwinning
Een geweldige start van FC Den Bosch was de opmaat voor een grote overwinning. Binnen 10 minuten stond het na een kopbal van Junior van der Velden en een penalty van Pedro Marques al 0-2 voor de Bosschenaren. Uit een mooie assist van Danny Verbeek maakte de Portugees ook zijn tweede treffer van de avond. Na de Limburgse tegentreffer maakten Ruben Rodrigues en Alexander Laukart de overige treffers.

Jong FC Utrecht thuis uit 3-2 overwinning
Persoonlijke fouten lagen ten grondslag aan de beide keren dat FC Den Bosch op achterstand kwam deze wedstrijd na de 0-1 was het captain Danny Verbeek zelf die voor de gelijkmaker tekende. Na opnieuw een achterstand wisten de Portugezen Pedro Marques en Ruben Rodrigues de achterstand om te buigen in een overwinning.

Excelsior uit 6-4 nederlaag
In de op één na meest doelpuntrijke wedstrijd in de geschiedenis van FC Den Bosch (de meest goals vielen bij de 10-1 overwinning op Helmond Sport) leek Den Bosch wederom een achterstand om te buigen in een overwinning. Bij rust stond het 2-0 maar na 15 minuten in de tweede helft stond het ineens 2-3 door twee doelpunten van Marques en eentje van Danny Verbeek. Na de gelijkmaker en een rode kaart voor Jordy van der Winden kwamen de Bosschenaren via Marques terug tot een 3-4 voorsprong. Helaas wisten ze dit niet vast te houden.

MVV Maastricht uit 2-3 overwinning
Ook in de laatste wedstrijd van februari wist Den Bosch tweemaal terug te komen van een achterstand. Dit keer werd er wel gewonnen. Alexander Laukart tekende op aangeven van Pedro Marques voor de 1-1. Later maakte Marques zelf de 2-2 en in de laatste minuut zelfs ook de 2-3.

Stem hier op de Bosschenaar van de Maand (je moet ingelogd zijn om te stemmen)


Bron: FCDBFans.nl