FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
FCDBFans heeft jouw hulp nodig!

FCDBFans heeft jouw hulp nodig!

25 mei 2020 om 15:52

Het komende seizoen wordt het twintigste seizoen van FCDBFans. Daar zijn we best een beetje trots op en we hopen dat we er weer een mooi jaar van kunnen maken. We hebben daarvoor wel jullie hulp nodig.

Een tijdje terug kregen we helaas weer een claim voor een foto. Vorig jaar interviewden we Bart van den Eede en hij stuurde ons zelf een portretfoto van zijn tijd bij FC Dender. Hoewel de foto inmiddels al zo'n twaalf jaar oud is en het ook op onze site naar de achtergrond was verdwenen, hebben we toch 400 euro af moeten tikken.

FCDBFans is voor ons een hobby en hoewel we door de jaren heen regelmatig benaderd zijn door commerciële partijen, hebben we altijd gezegd dat we er geen geld aan hoeven te verdienen.

Zo’n bedrag aftikken doet dan wel behoorlijk pijn en even hebben we ons afgevraagd: is dit het nog wel waard? Maar we willen door en daarom hopen we voor deze ene keer op jouw steun. Met een kleine donatie aan de site kunnen we hopelijk dat geld terugkrijgen.

Doneer hier!

Om te voorkomen dat we nog een keer zo’n claim krijgen én omdat de tijden zijn veranderd ten opzichte van toen we deze site bouwden, hebben we het een en ander aangepast. Zo staat op de homepage voortaan een combinatie van onze posts op social media, audio-interviews en eigen nieuwsberichten. Daarnaast hebben we uit voorzorg een enorme berg aan foto's verwijderd.

Een nieuwsbericht over een nieuwe speler zullen we voortaan niet meer zelf plaatsen, maar we linken bijvoorbeeld naar het nieuwsbericht op fcdenbosch.nl. Alleen eigen content gaan we als nieuwsbericht plaatsen, bijvoorbeeld de Bosschenaar van het Jaar-verkiezing. Op die manier blijf jij als trouwe bezoeker net zo goed op de hoogte als voorheen en hopen wij nooit meer zo’n vervelende mail te krijgen.

Bron: FCDBFans.nl