FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Appie: 'Ik blijf een Bosschenaar'

Appie: 'Ik blijf een Bosschenaar'

20 juni 2020 om 10:19

Publiekslieveling Abdulsamed 'Appie' Adbullahi maakte een onuitwisbare indruk achter bij de supporters van FC Den Bosch. Ondanks dat hij niet veel speelde was hij geliefd. Wij lieten zijn afscheid niet zomaar voorbij gaan en spraken met hem.We hebben begrepen dat je niet zomaar bij FC weg wil gaan zonder nog iets tegen de supporters te zeggen?
"Dat klopt! Ik wil vooral de M-side bedanken voor alles wat zij dit seizoen hebben gedaan voor FC Den Bosch en natuurlijk voor de bijzondere klik tussen de supporters en mij."

Je was in het begin van seizoen al direct de publiekslieveling. Hoe denk je dat dat kwam?
"Dat ik al snel publiekslieveling werd komt denk ik door mijn inzet en karakter op en naast het veld. Mijn werklust is iets wat de supporters en de M-side graag zien. Ik ben geen jongen van de club of uit de buurt en speelde er net, dat maakte het voor mij nog meer speciaal."

Heb je de steun van de supporters toen je minder ging spelen ook nog gevoeld?
"Jazeker! Of ik nou in de basis stond of op de bank zat ik voelde altijd steun en er werd zowat altijd voor voor mij gezongen."

Wat is je mooiste herinnering?
"Het mooiste moment voor mij was nadat de club en de supporters veel over zich heen hadden gekregen (n.a.v. de racismerel red.). Samen met de M-side bedacht ik een idee om met vlaggen van alle nationaliteiten binnen de spelers en supportersgroep een foto te maken. Dat plan werd spontaan één groot feest!"

Hoe zou je de supporters begroeten als je terug zou komen als tegenstander in de Vliert?
"Ik kijk ernaar uit om volgend seizoen terug te keren in de Vliert. Zeker nadat ik in verband met corona geen afscheid heb kunnen nemen. Ik ga ongeacht de uitslag langs de supporters om nog een keer samen een feestje te bouwen."

Wat kunnen we van jou nog verwachten in de toekomst?
"Ik ben er van overtuigd dat ik zelf nog mooie stappen ga zetten in de voetballerij en wens FC Den Bosch en de supporters het beste toe.

Mijn verblijf bij de club was kort, maar ik blijf een Bosschenaar.

Abdullaheee Abdullahooo."

Bron: FCDBFans.nl (foto: FC Den Bosch)