FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Eerste oefenduel op 3 juli bij Nooit Gedacht

Eerste oefenduel op 3 juli bij Nooit Gedacht

24 juni 2021 om 17:54

Net als voorgaande voetbalseizoenen speelt FC Den Bosch ook dit jaar in de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen een oefenwedstrijd tegen Nooit Gedacht. Dit duel wordt gespeeld op zaterdag 3 juli en begint om 15.30 uur op Sportpark de Biescamp in Geffen. Voor FC Den Bosch is dit duel de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen.

Onder leiding van hoofdtrainer Jack de Gier begint FC Den Bosch het nieuwe seizoen met een eerste training op maandag 28 juni. Vijf dagen later staat in Geffen dus het eerste oefenduel op het programma. Het oefenduel tussen beide teams is inmiddels een jaarlijkse traditie geworden. Na het overlijden van de toen 28-jarige Judith Strik in 2008 (oud-werkneemster van FC Den Bosch en actief lid van Nooit Gedacht) spraken beide teams af jaarlijks het voetbalseizoen tegen elkaar te openen.

Iedereen is van harte welkom om op zaterdag 3 juli aanstaande naar deze wedstrijd te komen kijken. De wedstrijd begint om 15.30 uur en de entree bedraagt € 5,00 op Sportpark de Biescamp in Geffen.

Bron: Persbericht